Van uitstel komt afstel

Weet je nog toen je vroeger op school zat met deadlines? Dan was het uitstellen tot volgende week, dan volgende maand en daarna tot de dag en dan waren de resultaten toch niet zoals ze hadden kunnen zijn als je niet eeuwig opnieuw aan het uitstellen was geweest.

Ditzelfde is vast heel herkenbaar voor iedereen wanneer het aankomt op sporten en gezonder eten en leven. Zo was het ook jaren voor mij. Altijd toch nog eventjes uitstellen met het beginnen van die nieuwe lifestyle, zodat je toch nog even kan cheaten bij dat ene etentje en lekker kunt drinken tijdens het stappen.

Maar een paar jaar geleden heb ik mijn levensstijl compleet veranderd. Met een achtergrond in dans, heeft bewegen, gezond eten en leven altijd een belangrijke plek ingenomen. De ene periode ging dit beter dan een andere. In de danswereld hoor je zo vaak nee en word je niet alleen afgewezen op je skills maar ook op je looks. Dit helpt niet mee aan je zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld en juist daarom moet je leren om hier goed mee om te gaan.

Personal training start nu van uitstel komt afstel

In de drie jaar waarin ik in Londen woonde, begon ik met werken in de sportschool en heb ik voor het eerst echt het trainen in de sportschool ontdekt met gewichten. Dit was compleet nieuw voor mij en er ging dan ook een wereld voor me open. Ik merkte dat ik er sterker van werd en dit hielp me zowel bij het dansen als blessures te voorkomen die vooral gemakkelijk ontstonden in combinatie met mijn hypermobiliteit.

Eenmaal terug in Nederland voelde ik me een heel ander mens, was ik een stuk zelfverzekerder en toe aan een nieuwe stap. Mede door alle blessures waarmee ik te kampen had, besloot ik weer te gaan trainen in de sportschool om mijn spieren te versterken. Ik besloot te investeren in een personal trainer die mij kon helpen op een juiste en vooral verantwoorde manier te trainen met mijn hypermobiliteit en kracht op te bouwen. Met de enige ervaring die ik al had konden we redelijk snel al fanatiek aan de slag. Omdat mijn trainer zelf ook te maken had met zijn eigen hypermobiliteit, lette hij extra goed op en voelde ik me veilig tijdens het trainen.

In het begin moest ik er natuurlijk even inkomen en naast de interessante oefeningen die ik met mijn personal trainer deed zoals deadlifts, squats en bench press, trainde ik daarnaast functionele en geïsoleerde unilaterale oefeningen (waar je links apart van rechts traint) met dumbbels om sterker te worden en mijn spieren het patroon te leren zodat zij weten wat ze moeten doen.

personal training basic fit amsterdam sporten voeding coaching 1

Naast het trainen was er natuurlijk dat andere ding dat onlosmakelijk verbonden is met trainen en in shape komen: eten. Zoals Bret Contreras zegt ‘Abs are made in the kitchen, but glutes are made in the gym.’ Ik ben met behulp van mijn personal trainer ook met dit deel aan de slag gegaan en zo 15 kilo afgevallen, die er inmiddels nog steeds niet aan zit.

Van uitstel komt afstel, dus begin nu. Plan een vrijblijvend intake gesprek (hier zitten geen kosten aan verbonden). Kies vervolgens ervoor om meteen in te schrijven en aan de slag te gaan!

Waar wij aan kunnen werken:

– Fit worden
– Afvallen
– Aankomen
– Powerliften
– Sportspecifieke doelen
– Leefstijl coaching
– Stress verminderen
– Bodybuilden
– Hypertrofie creëren
– Shapen

Wat wil jij? Samen bereiken wij jouw doelen!

Personal training van uitstel komt afstel begin nu

Wat zijn de mogelijkheden:

Je kunt kiezen voor een PT uurtje of 10 sessies. Een PT uurtje bestaat uit een eenmalige Personal Training Sessie van een uur. Ideaal voor als je een nieuw trainingsschemaatje wil, je vragen hebt over bepaalde oefeningen of gewoon lekker een uurtje wil zweten. Een losse PT sessie is niet doelgericht voor de lange termijn.

Wanneer je doelen wil stellen en hieraan wil werken kies je voor de 10 sessies. De duur/looptijd dat wij aan de gang gaan is afhankelijk van het doel. Stel je wil 2x per week trainen en wil jouw doel binnen 2,5 maand behalen. Dan zijn dat 10 weken van 2 lessen dus 20 PT sessies. De personal trainings sessies zijn af te nemen per 10 sessies. Je kan dan na 10 sessies (5 weken) opnieuw 10 sessies aanschaffen voor de 5 daaropvolgende weken. Perfect voor doelen als o.a. afvallen, kracht opbouwen, aankomen, shapen en fit worden. Deze behaal je niet zomaar in 1 training.

 

Ben jij benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Plan een gratis en vrijblijvende intake en dan neem ik contact met je op om kennis te maken.