Wie is ‘The Happy Lifter’

Mijn naam is Janna Lint

Een vrolijke jongedame van 28 jaar. Ik ben werkzaam als personal trainer in Basic-Fit de Schinkel in Amsterdam. Als ‘The Happy Lifter’ ga ik met een lach met jou aan de slag om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Zelf ben ik 15 kilo afgevallen (met blijvend resultaat, want de kilo’s zijn daarna niet meer terug gekomen) en ga ik fitter en zelfverzekerder door het leven. Iedereen zou zich zelfverzekerd moeten voelen en de vrijheid moeten hebben om te genieten van het leven!

Londen

Mijn achtergrond ligt in de danswereld. Als fanatiekeling heb ik jaren in verschillende stijlen zoals jazz, modern, contemporary, klassiek ballet, hiphop, cubaanse salsa en latin getraind. Na mijn opleiding ben ik naar Londen verhuisd om daar als danseres aan de slag te gaan.

Ondanks dat ik niet de grote tours/shows boekte, waarvoor ik in eerste instantie naar Londen kwam, wist ik vele connecties te maken, deed ik leuke kleine projecten en heb ik o.a. een scholarship naar Los Angeles gewonnen.

Amsterdam

Na drie jaar Londen ben ik toch weer in Nederland terug gekomen en geheel onverwachts de kantoor wereld ingerold. Daar kwam ik erachter dat het leven achter een laptop niet voor mij was weggelegd.

Naast mijn kantoor banen was ik nog steeds actief aan het dansen en inmiddels ook fanatiek aan het trainen in de sportschool met een personal trainer. Dit sloeg zo aan, dat ik een nieuwe fascinatie ontwikkelde voor grote gewichten en nog specifieker: het powerliften.

Powerliften

Hieronder valt de squat, de bench press en de deadlift en dan met zo veel mogelijk gewicht. Dit veranderde mijn leven. Ik werd sterker en de eerdere blessures waar ik voorheen last van had als gevolg van mijn hypermobiliteit schoven voor een groot gedeelte naar de achtergrond.

Door deze ervaring realiseerde ik mij dat ik de sportbranche in wilde. Na goed zoeken en navraag doen kwam ik bij Chivo terecht waar ik de opleiding tot Personal Trainer Pro/Vitaliteitscoach heb gevolgd.